Radeco elektromos kazán

A Radeco elektromos kazánok eltérő működési elvű és különböző felszereltséggel ellátott családjait úgy alakították ki, hogy minden felhasználói igényt kielégítsenek. A különböző kategóriák között bárki könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek és felhasználási céljának megfelelő modellt.

A Radeco kazánok esetében három alapvető csoportot különíthetünk el. Az alábbiakban néhány szóban ismertetjük az egyes csoportokat általános jellemzőkkel és felhasználási javaslatokkal együtt.

EKCO L1 elektromos kazánok
Ebbe a családba olyan modellek tartoznak, amelyek szobatermosztát vezérlésűek. Alapváltozatai az EKCO L1...z és az EKCO L1F..z típusok, melyeket szükség szerint további funkcionalitásokkal bővíthetünk. Ezekről az elektromos kazánokról elmondható, hogy a radiátorokkal vagy padlófűtéssel felszerelt lakások melegvizes fűtési rendszerének vezérlési feladatait képesek ellátni. Szükség esetén használati melegvíz előállítására is használhatjuk őket, ha a rendszerbe beépítünk egy indirekt tároló tartályt. A Radeco elektromos kazánok ezen típusainál a szabályozás az előnykapcsolás elvén valósul meg.

A kazántípus megnevezésének végén a p jelölés a kifejezetten padló- és falfűtéses rendszerekkel való kompatibilitást jelzi. A keringető szivattyú vezérlése szabályozható automata vagy nyári üzemmódba való kapcsolással, de ezek mellett egyéni beállítások is alkalmazhatóak.

EKCO M1 elektromos kazánok
Ezeknek a típusoknak a közös tulajdonsága, hogy időjárás-követő vezérléssel vannak ellátva. A beépített modul lehetőséget ad, hogy a kazán két fűtési kört is kezelni tudjon, alkalmazásukkal lehetőségünk van arra, hogy ezt a típust a használati melegvíz puffertartályára kössük, és így ennek irányítását is elvégezze.

A külső időjárás-érzékelő vezérlésnek köszönhetően ez az elektromos kazántípus automatikusan beállítja magának az optimális vízhőmérsékletet, aminek következménye a jelentős megtakarítás, amit közvetlenül észlelhetünk a villanyszámlánkon.

EKCO T elektromos kazánok
Ebbe a családba egy intelligens technológiával kifejlesztett, modern vezérlő rendszerrel ellátott modellek vannak felsorakoztatva. Egyedülálló tulajdonságuk a hat fokozattal ellátott teljesítményszabályozás és a közel 100%-os hatásfok. Üzemeltetésük a lehető legbiztonságosabb, többszintű védelemmel vannak ellátva. Karbantartási igényeik minimálisak, és működési módjuknak köszönhetően egyáltalán nem szennyezik a környezetet.

Működésük zajmentes és teljesen automatikus, így használatukkal maximális komfortról biztosítjuk magunkat. Kompakt kialakításuknak köszönhetően a lakás bármelyik részén elhelyezhetőek.

A Radeco kazánok különböző változatai tehát eltérő felszereltséggel és szabályozó képességgel vannak ellátva, hogy ki-ki megtalálja a magához igazán illő megoldást.